KÖPRÜBAŞI BELEDİYESİ AHMETLİ BELEDİYESİ İŞBİRLİRLİĞİ KİLİTLİ PARKE TAŞI ŞANTİYESİNDE ÜRETİM YAPABİLECEKLERİNİ SÖYLEDİ.TEŞEKKÜRLER AHMETLİ BELEDİYESİ

AHMETLİ BELEDİYESİ ile KÖPRÜBAŞI BELEDİYESİ işbirliği Ahmetli belediye başkanımız sayın AHMET ALHAN koprubasi ilçemizde mahalle yollarında kullanılmak üzere kilitli parke üretilmesi KİLİTLİ PARKE ücretinin maliyetinin düşürülmesi AHMETLİ Belediyesi'nin kilitli parke şantiyesinde ÜRETİM YAPABİLECEKLERİNİ SÖYLEDİ.TEŞEKKÜR ederiz. Belediyelerimizin arasındaki İŞBİRLİĞİ HALKIMIZIN HIZLI ve ETKİLİ hizmet almasına MALİYETİN düşmesine vesile oluyor.