KÖPRÜBAŞI´NA BACASIZ SANAYİ KAZANDIRDIK

Köprübaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emre Tuncel ise yaptığı açıklamada Köprübaşı Belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Çileğin başşehri olmaya aday olduklarını kaydeden Tuncel ayrıca 80 dönüme yakın salatalık bahçesinin bulunduğuna dikkat çekti. Tuncel, “Nüfusu Manisa´da düşmeyen ilçelerdeniz. İstanbul´a ve diğer büyükşehirlere salatalık satıyoruz. Şu an yaklaşık salatalık serasında 80 dönüme vardık. Dönümde 20 ton salatalık alınıyor ve her dönümün malzemesini 23 Bin liraya mal ediyoruz ve taksite bölüyoruz. Salatalıktan bu yıl için 5 milyon TL gelir bekliyoruz. Geçen yıl 2 milyon 500 TL gelir elde ettik. Bu yılda katlamayı hedefliyoruz. Sadece salatalıkla da yetinilmiyor onun yanında üreticiler marul ve değişik ürünlerde yetiştiriyorlar” dedi.