1998/3 TERTİP Asker adaylarına uğurlama töreni

43 asker adayı için uğurlama töreni düzenlendi
MANİSA'nın Köprübaşı ilçesinde asker adayları için uğurlama töreni düzenlendi.
Köprübaşı Belediyesi tarafından düzenlenen asker uğurlama törenine Kaymakam Mehmet SERT Belediye Başkanı Zafer MERGEN ilçe protokolü muhtarlar ve asker adaylarının yakınları ile vatandaşlar katıldı. Vatani görevini yerine getirecek gençler birliklerine teslim olmadan önce doyasıya eğlendi.
Belediye Başkanı Zafer Mergen, askerlere görevlerinde üstün başarı ve hayırlı tezkereler diledi.
Mergen "38'i Köprübaşı ilçesi, 5'i Gökeyüp Mahallesi'nden olmak üzere toplam 43 asker adayımız için ilçemizde uğurlama töreni düzenledik. DUA ile Kurbanlar kesildi, yemekler yenildi, yerel sanatçılar eşliğinde güzel bir gece yaşandı. Asker adaylarımızın ellerine kına yakılırken 2 asker adayımıza da doğum günü olmaları nedeniyle pasta kesildi. Peygamber ocağına gidecek olan asker adaylarımıza şimdiden hayırlı görevler diliyoruz. Gençlerimiz, bu onurlu ve kutsal görevi vatanımızın her karış toprağını korumak için inşallah güzel bir şekilde tamamlayacaklardır. İlçemizde geleneksel hale getirdiğimiz uğurlama törenleri bundan sonra da devam edecektir” dedi.
1998/3 tertip asker adayları için düzenlenen uğurlama töreni, araç konvoyu havai fişek gösterileri ile sona erdi.