Azimli Akçalan Mahallelerin Yağmur Duası Allah Kabul etsin.Azimli ve Akçaalan mahallelerimizin yağmur duası hayir yemegi Allah kabul ve mübarek eylesin Köprübaşı huzurlu verimli bereketli toprakları. Belediye başkan vekilimiz Recai Özen başkan danışmanı Ali Kaya zabıta memuru Ahmet Aktürk Gördes belediye başkanımız Muhammet Akyol Köprübaşı Muhtarlar derneği başkanı Ahmet Keçeli Gördes Belediye Meclis üyelerimizle birlikte yağmur duasına katılım sağladılar.

Azimli  Akçalan  Mahallelerin Yağmur  Duası  Allah Kabul etsin.Azimli ve Akçaalan mahallelerimizin yağmur duası  hayir yemegi Allah kabul ve mübarek eylesin Köprübaşı huzurlu verimli bereketli toprakları. Belediye başkan vekilimiz Recai Özen başkan danışmanı Ali Kaya zabıta memuru Ahmet Aktürk Gördes belediye başkanımız Muhammet Akyol Köprübaşı Muhtarlar derneği başkanı Ahmet Keçeli Gördes Belediye Meclis üyelerimizle birlikte yağmur duasına katılım sağladılar.