BAŞKAN MERGEN "3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ'NÜ" KUTLADI

BAŞKAN MERGEN

BAŞKAN MERGEN "3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ'NÜ" KUTLADI... Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili yazılı bir mesaj yayınladı. Mergen “Engelli olduğu için hiç kimse toplumdan dışlanmamalı onlara sevgiyle kucak açılmalıdır. Bu yönde atılacak her adım, engellilerimizin yaşamdan tat almalarını ve yaşama daha sıkı bağlanmalarını sağlayacaktır” diyerek tüm engelli vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Günü’nü kutladı. "Engelli olduğu için hiç Kimse toplumdan dışlanmamalı" Mesajında “Engellilerimizi topluma kazandırmak, katılımcı ve üreten insanlar haline getirmek bizlerin en önemli görevleri arasında yer almaktadır” diyen Belediye Başkanı Mergen“Bunun da kamunun ve çeşitli alanlarda örgütlenmiş demokratik kuruluşların düzenlemeleri ve çalışmaları ile mümkün olacağı inancındayım. Köprübaşı Belediyesi olarak biz bu konuda elimizden gelen gayreti gösteriyor, çalışmalarımızda engelli vatandaşlarımızı düşünerek onların yaşamlarını kolaylaştıracak planlamalar yapıyoruz. Belediye olarak engelli kardeşlerimizin tüm sorunlarına ortak olmak ve çözüme kavuşturmak amacıyla faaliyetler gerçekleştirdik ve artık engelleri hep birlikte aşacağız” dedi. Başkan Mergen mesajında ayrıca “Engelli olduğu için hiç kimse toplumdan dışlanmamalı onlara sevgiyle kucak açılmalıdır. Bu yönde atılacak her adım, engellilerimizin yaşamdan tat almalarını ve yaşama daha sıkı bağlanmalarını sağlayacaktır” diyerek tüm engelli vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Günü’nü kutladı.