KÖPRÜBAŞI BELEDİYE BAŞKANI ZAFER MERGEN 10 KASIM ATATÜRK 'ÜN 78.ÖLÜM YILDÖNÜMÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI

KÖPRÜBAŞI BELEDİYE BAŞKANI ZAFER MERGEN 10 KASIM ATATÜRK 'ÜN  78.ÖLÜM YILDÖNÜMÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI

KÖPRÜBAŞI BELEDİYE BAŞKANI ZAFER MERGEN "10 Kasım Atatürk'ün 78.ölüm yıldönümü" dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan ve eşsiz devlet adamı Ulu Önder Atatürk’ü, ölümsüzlüğe uğurladığımız günün 78. yıl dönümünde minnet ve şükranla anıyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk, kendisini milletine adamış, bağımsızlık ve özgürlük yolunda karşısına çıkan tüm güçlüklere direnmiş, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla başka milletlere örnek olmuş, milletimizin her alanda yücelmesi için yılmadan çaba göstermiş ölümsüz bir liderdir. Kurtuluş Savaşı ile Türk Milletinin yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmasını sağlamış, Cumhuriyet ile de Türk insanına çağdaş uygarlığın kapılarını açmıştır.

Atatürk'ün bizlere bırakmış olduğu bu değerli mirası geleceğe taşıyabilmek için uğrunda büyük bedeller ödenen yurdumuza ve bağımsızlığımıza her şartta sahip çıkmalıyız. O'na ve aziz hatırasına saygının gereği olarak, birlik ve beraberliğimiz bozmak isteyenlere karşı tek yürek olmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 78. yıldönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.