KÖPRÜBAŞI BELEDİYE BAŞKANI ZAFER MERGEN MİRAÇ KANDİLİ DOLAYISIYLA MESAJ YAYINLADI

KÖPRÜBAŞI BELEDİYE BAŞKANI  ZAFER MERGEN MİRAÇ KANDİLİ DOLAYISIYLA MESAJ YAYINLADI

Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen Miraç kandili münasebetiyle mesaj yayınladı.
Mesajında, içinde bulunduğumuz mübarek üç aylarda insanların gönlünde hayırda yarışma ve Allah'a yaklaşma arzusunun zirveye ulaştığını vurgulayan  Belediye Başakanı Zafer Mergen  mesajında şunları söyledi. "Ramazan'ın müjdecisi olan üç aylardan Recep Ayı'nın içindeyiz. Buram buram rahmet ve bereket kokan bu aylar içerisinde de kandillerin ayrı bir yeri var. Peygamber Efendimiz'in kutlu bir yolculuk sonunda Cenab-ı Hakk'a ulaştığı Miraç Gecesi'ni idrak ediyoruz. Miraç, Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkudur. Miracın, manevi yükselişimiz olduğunu, onun da gönül ve ruh temizliğinden geçtiğini unutmayalım. Bu mübarek günde ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atalım.
Bu duygu ve düşüncelerle, Köprübaşılı hemşehrilerimizin ve tüm İslam âleminin Miraç Kandili'ni tebrik eder; ülkemizde ve dünyada yaşanan üzücü olayların, acı ve gözyaşının son bularak yerini barış ve huzurun almasını temenni ederim" dedi.