KÖPRÜBAŞI BELEDİYESİ BAYANLARA KURAN-I KERİM DAĞITTI.

KÖPRÜBAŞI BELEDİYESİ  BAYANLARA KURAN-I KERİM DAĞITTI.

Köprübaşı Belediyesi Halkla ilişkiler Danışmanı Fatma karahallı, kursu mahallerimizdeki bayanlarımızın yoğun talebi üzerine açtıklarını söyledi.

Mahallerimizdeki bayanların kursa yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden karahallı, "Kursa 160 kadın başvurdu. bayanlarımızın yoğun talebi üzerine böyle bir kurs açtık. Amacımız kursiyerlerin Kur'an-ı Kerim'i tecvit kurallarına uygun güzel şekilde okumasıdır.

Peygamber efendimizin güzel ahlakı ve kutsal kitabımız olan Kur'an-ı Kerim'i öğretmek amacıyla mahallelerimizde Kur'an kursları açtık. Bu projeyle Köprübaşında her hanede Kur'an-ı Kerim bulunmasın ve okunmasını sağlamayı hedefliyoruz. Bu kapsamda Köprübaşı Belediyesi olarak mahallelerimizde Yasin-i Şerif okutup İslam'ı anlatan sohbetler düzenliyoruz.Bugünde Bayan kursiyerlerimize Kur'an-ı Kerim hediye etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırlı olsun."dedi.

Bayan kursiyerlerimiz Kur'an-ı Kerim hediyesinden dolayı Belediye Başkanımız Zafer Mergen'e teşekkür etti.