KÖPRÜBAŞI ÇİLEĞİ MARKALASIYOR

KÖPRÜBAŞI ÇİLEĞİ  MARKALASIYOR “Köprübaşı Çileği” Yurt İçi Marka Müracatı ve Coğrafi İşaret Tescil Protokolü İmzalandı. Köprübaşı Kaymakamı Kemal BALABAN başkanlığında “Köprübaşı Çileğini” tanıtmak ve Türk Patent Enstitüsü’nden “Marka ve Coğrafi İşaret Tescil Belgesi” almak amacıyla protokol imzalandı. Toplantıya Köprübaşı Belediye Başkanı Sayın Zafer MERGEN, Meclis Üyeleri Sayın Recai ÖZEN, Mustafa Işık, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür V. Sayın Alptekin SAĞIROĞLU, Ziraat Odası Başkanı Sayın Mehmet ÇELİK ve Patent Firması Bölge Müdürü Süleyman ZEMİN katıldı. “Köprübaşı Çileği”ni bölgemizde ve ülkemizde marka değeri kazandırmak için yapılacak çalışmalar ele alındı. Köprübaşı Belediye Başkanlığı ve Ziraat Odası Başkanlığı Yurt İçi Marka Müracatı ve Coğrafi İşaret Tescil Başvurusu için destekleri dile getirildi. Birlik ve beraberlik içinde İlçemizdeki her türlü sorunun çözüleceğini belirten Belediye Başkanı Sayın Zafer MERGEN ve Köprübaşı Kaymakamı Sayın Kemal BALABAN, Ziraat Odası Başkanı Sayın Mehmet ÇELİK, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür V. Sayın Alptekin SAĞIROĞLU ve Patent Firması Bölge Müdürü Sayın Süleyman ZEMİN’e katkılarından dolayı teşekkür etti.