MANİSA VALİSİ MUSTAFA HAKAN GÜVENÇER, KÖPRÜBAŞI BELEDİYESİ’NE ZİYARETTE BULUNDU.

MANİSA  VALİSİ MUSTAFA HAKAN GÜVENÇER, KÖPRÜBAŞI BELEDİYESİ’NE ZİYARETTE  BULUNDU.

Manisa Valisi Mustafa Hakan GÜVENÇER, Köprübaşı Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Köprübaşı’nın verimli topraklarını gezen Vali Güvençer; Hükümet Konağı’na geçerek İlçe Kaymakamı Kemal BALABAN, Belediye Başkanı Zafer MERGEN, Garnizon Komutanı, Emniyet Amiri, Büyükşehir Belediye Koordinatörü, Oda Başkanları ve muhtarlar ile Köprübaşı hakkında konuştu.

Vali GÜVENÇER ; “ Köprübaşı’nın topraklarını verimli ve bereketli olarak görüyorum. İnşallah bu durumu daima etkili kullanarak ilçemize fayda sağlayacağız.” Dedi.

Ardından dere ıslah çalışmalarını ve diğer çalışmaları inceleyerek ziyaretine devam etti. Ziyareti esnasında halk ile selamlaşan Vali Güvençer; halkın soru ve isteklerini dinledi.

Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer MERGEN; “ Sayın Valimize ilçemize yaptığı bu güzel ziyaretten dolayı teşekkür ederiz.” dedi