Zafer Mergen “2017 ülkemiz ve tüm insanlık için umut, huzur ve barış getirsin” Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen , yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Zafer Mergen “2017 ülkemiz ve tüm insanlık için umut, huzur ve barış getirsin”  Köprübaşı  Belediye Başkanı Zafer Mergen , yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Köprübaşı  Belediye Başkanı Zafer Mergen , yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan mergen , “yeni yılın ülke ve millet için hayırlara vesile olmasını dileyerek, sevinçleri ve hüzünleriyle 2016 yılını geride bırakıyoruz. 2016 yılında olduğu gibi Köprübaşı’nda her alanda gelişmesi, kalkınması, daha yaşanılabilir bir ilçe haline gelmesi için yapılan çalışmalarımız, 2017 yılında da artarak devam edecektir. 2017 yılı için planladığımız yeni yatırım projeleri ile sosyal projelerin kararlılıkla hayata geçirilmesi ve vatandaşlarımızın kullanımına sunulması için azami gayret sarf edeceğiz. Hizmetlerimiz vatandaş odaklı, temel hedeflerimiz açıklık, şeffaflık ve verimlilik olacaktır. İlçemiz açısından önümüzdeki yılda hizmetlerimiz halkımızın desteği ile artarak devam edecektir. 2017 yılında ilçemizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. İlçemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir.Bu duygu ve düşüncelerimle; 2017 yılının ülkemiz ve tüm insanlık için umut, huzur, dostluk ve barış getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlar, tüm hemşerilerime en içten sevgi ve saygılarımı sunarım.”dedi.